dijous, 29 de novembre del 2012

Treballem el volum. Fem arbres.

Aquesta activitat la vaig dur a terme amb nens i nenes de 5è. Es tracta de fer arbres a partir de materials reciclats, com per exemple: tubs de rotllo de cuina o amb aquells tubs que tiren les fàbriques téxils, ja que aquests són més gruixuts i s'aguanten millor, paper de diari, cartró per a fer la base. També vam fer servir: paper de cuina, cola, cinta adhesiva i pintura.
Tallem el tub a la mida que més ens convingui i enganxem el tub a una base de cartró amb l'ajuda de la cinta adhesiva.

Fem boles amb diaris. No cal que siguin molt apretades, ja que ens anirà bé per moldejar-les al voltant del tub. Les enganxem amb l'ajuda de la cinta adhesiva, d'aquesta manera anem donant forma a la copa dels nostres arbres.
Un cop ja tinguem la forma desitjada, barregem en un got cola blanca amb una mica mica d'aigua, no massa. Tot seguit, enganxem els trossos de paper de cuina amb cola i amb l'ajuda d'un pinzell.
Consell: no posar molta cola perque es pot desfer el paper. Si us hi fixeu vam posar plastelina a la base del tub per tal de disimular les cintes adhesives.
Els nostres arbres ja prenen forma!. S'aconsella també que abans de començar a pintar, millor donar-li un parell de capes de paper. Un cop sec ja es pot començar a pintar.
 MIREU QUE BONICS HAN QUEDAT!!!

                                          Espero que us hagi agradat i que us animeu a fer-los. :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada