dijous, 14 de febrer de 2013

Anem a comprar

Avui us presento aquesta activitat que vaig preparar per fer-la amb els meus alumnes de primer amb motiu de terballar el mercat, les botigues, el supermercat i els centres comercials.

Vaig repartir dibuixos de productes que podem comprar en un mercat i ells els van pintar. Tot seguit vaig presentar diversos cartells amb els noms de diferents parades del mercat de manera que ells haguèssin de classificar els productes amb la seva parada. D'aquesta manera, a més de parlar de les diferents parades i de què es ven a cadascuna d'elles, també coneixem nous aliments i, fins i tot, es pot parlar del que mengen a casa o quins són els plats que més els hi agraden.
La veritat és que un cop acabada l'activitat ens quedarà un mural força divertit i colorista i als nens els hi encanta!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Per treballar les botigues he preparat el següent material. A l'aparador d'aquestes botigues hi ha diversos productes, a partir de l'observació d'aquests, els alumnes han de saber quina botiga és i, per tant, podem posar el cartell de cadascuna d'elles.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada