dijous, 13 de juny del 2013

Gustav Klimt

Avui us presento el treball que han treballat a plàstica les tutores de 4rt Marian i Jesica de l'escola les Ferreries de Palafolls amb els seus alumnes.

Basant-se en l'obra de Gustav Klimt han treballat diferents aspectes com, el color, la forma i els sentiments. Per fer-ho, s'han centrat en l'obra "L'arbre de la vida" (1909) i ho han treballat en dues fases: la primera, de manera individual i la segona, de manera col·lectiva.
Per treballar-ho de forma individual han seguit els següents pasos. Cada alumne ha dibuixat i pintat el seu arbre de la vida seguint l'estil i la gamma de colors de l'artista. Un cop acabat cadascun haurà d'escriure en unes poques línies que és per a ells un arbre de la vida.

Per treballar-ho de manera col·lectiva han seccionat l'obra original de l'artista en diferents seccions, d'aquesta manera cada alumne té un fragment amb el qual haurà de treballar-hi. De manera que faran un arbre de la vida dels alumnes de 4rt. En aquest cas, fan servir fulls DIN-A3.

I aquí teniu els resultats!!!









També us adjunto aquesta direcció. En ella podreu observar les diferents obres d'aquest artista, fins i tot trobareu fotografies de les seves obres on podreu veure fins a l'últim detall de cada pintura ( fins i tot les pinzellades)
                        http://www.gustavklimtcollection.com/pages/spotlight.html


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada